NATIONAL RETAIL ROADSHOW

PROGRAM

Time	Length	Structure	Topic	Speaker/s
1.00pm		Early arrival	18	
1.15pm		Registrations open		
1.30pm	10 min	Welcome address	Opening Remarks	Lindsay Carroll (NRA)
1:40pm	20 min	Keynote	1916 - 1916	Jackie Svedas (nbn Co)
2.00pm	35 min	Panel	People (Adapting to Changes in Employment Law: Insights from HR Leaders)	Amy Lynes - NRA Legal (Facilitator)
				Maryanne Versace (Bed Bath N' Table)
				Yolanda Cummings (Snooze)
				Helen Slucki (Savers)
2.35pm	5 min	Break		
2.40pm	35 min	Panel	Planet (Advancing Sustainable Practices in Retail: From Operations to Consumer Engagement)	Aletta Boshoff - BDO (Facilitator)
				Richie Mulder (Carbonhalo)
				Anthony Chesler (Thread Together)
				Michael Donath (TGE)
				Yas Grigaliunas (Circonomy)
3.15pm	5 min	Break		
3.25pm	35 min	Panel	Performance (Innovative Strategies for Enhancing Retail Performance through Advanced Technology and Data Analytics)	Anastasia Lloyd-Wallis - RDG (Facilitator)
				Mark Gentle (Checkpoint)
				Brad Granger (Podium)
				Tom Priestley (Accenture)
3.55pm	5 min	Closing remarks	Closing remarks	National Retail Association
4.00pm	1 hour	Networking and refreshments		